top of page

Η Βιβλιοθήκη μας μεγαλώνει!

Updated: Sep 6, 2020


Στις αρχές του μηνός Μαρτίου το Ελληνικό Σχολείο του Ρότερνταμ παρέλαβε από τον Πρόεδρο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Δήμου Μαρκοπούλου – Π. Ράφτη Αττικής κ. Βαλάντη Γαλανάκη περισσότερα από 60 λογοτεχνικά βιβλία, όλων των ηλικιών, για την ενίσχυση της βιβλιοθήκης του.




Τα βιβλία αυτά συλλέχθηκαν στα πλαίσια της δράσης Διεθνής Ημέρα «χαρίζω ένα βιβλίο» που πραγματοποιήθηκε στις 16 Φεβρουαρίου 2020 στο 2ο Γυμνάσιο Μαρκοπούλου (Πόρτο Ράφτη).


Αποτελεί μια πράξη έμπρακτης υποστήριξης προς το σχολείο μας και στην πολύ σημαντική δουλειά που κάνει να βοηθήσει τα ελληνόπουλα της διασποράς στην επαφή τους με την Ελληνική Γλώσσα και τον Πολιτισμό.


Ως Σύλλογος Γονέων Ρότερνταμ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Δήμου Μαρκοπούλου – Π. Ράφτη Αττικής κ. Βαλάντη Γαλανάκη και το Διοικητικό Συμβούλιο, για την πρωτοβουλία τους αυτή αλλά και για την ιδιαίτερη προσπάθεια που κατέβαλαν ώστε τα βιβλία αυτά να συλλεχθούν και να φθάσουν στην βιβλιοθήκη μας.


Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα και τους συγγραφείς: Λότη Πέτροβιτς-Ανδρουτσοπούλου, Γιώτα Αλεξάνδρου, Ελένη Γεωργοστάθη και Βασιλική Νευροκοπλή που πρόσφεραν τα βιβλία τους μέσα από την δράση αυτή με ιδιαίτερη αφιέρωση στο σχολείο μας.

Η προσφορά τους μας τιμά ιδιαίτερα!



Recent Posts

See All

ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΣΧΟΛΕΙΟ 

ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ

bottom of page