top of page

Εγγραφές σχολικού έτους 2020-21

Updated: Sep 6, 2020



Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες και μέλη του συλλόγου μας,


Σας καλωσορίζουμε στην νέα σχολική χρονιά που ξεκινά! Ελπίζουμε να περάσατε ένα όμορφο καλοκαίρι γεμάτο ξεχωριστές αναμνήσεις παρά τις όποιες δυσκολίες μπορεί να προέκυψαν από τον COVID-19.


Η περσυνή χρονιά έκλεισε με έναν ανορθόδοξο τρόπο λόγω του COVID-19. Η αλήθεια είναι ότι η επαφή με τους μαθητές μας έλλειψε πολύ, αλλά θέλω να πιστεύω ότι παιδιά, γονείς και δάσκαλοι έκαναν τα πάντα ώστε να μην χαθεί η χρονιά. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους σας!


Το σχολείο μας είναι έτοιμο να υποδεχθεί παλιούς και νέους μαθητές με την ίδια όρεξη για μάθηση. Την επόμενη εβδομάδα ξεκινούν τα μαθήματα κανονικά, Τετάρτη και Σάββατο. Τις Τετάρτες θα υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί σχετικά με τους γονείς και την παρουσία τους στο σχολείο λόγω COVID-19. Για αυτό, όμως, θα ενημερωθείτε με νεότερη επικοινωνία.


Το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου θα γίνουν οι εγγραφές του σχολείου από τις 1100πμ ως τις 1300μμ. Επειδή λόγω COVID-19 θα θέλαμε να αποφύγουμε το συνωστισμό αποφασίσαμε τα ακόλουθα:


1. Οι γονείς των παλαιών μαθητών ακολουθώντας τον σύνδεσμο (εδώ) θα απαντήσουν αν επιθυμούν τα παιδιά τους να εγγραφούν στο σχολείο την σχολική χρονιά 2020-21. Θα πρέπει επίσης να δηλώσουν τον αριθμό των παιδιών που θα γράψουν. Τα στοιχεία των παλαιών μαθητών υπάρχουν στην βάση μας και οι εγγραφές θα είναι προσυμπληρωμένες και έτοιμες προς υπογραφή από τους γονείς την πρώτη μέρα που θα έρθουν τα παιδιά στο σχολείο.


2. Οι γονείς των νέων μαθητών θα μπορούν να επισκεφθούν το σχολείο μας μεταξύ 11.00πμ και 13.00μμ ώστε να εγγράψουν τα παιδιά τους.


Παρακαλούμε να επισκέπτεστε συχνά την νέα ιστοσελίδα του σχολείου μας στη διεύθυνση https://grschoolrotterdam.wixsite.com/elsr η οποία και φιλοδοξεί να γίνει το κέντρο την πληροφόρησης και επικοινωνίας του σχολείου μας.


Καλή σχολική χρονιά σε όλους μας!


Με εκτίμηση

Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων ΤΕΓ Ρότερνταμ


Recent Posts

See All

ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΣΧΟΛΕΙΟ 

ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ

bottom of page